img
img
Yenilenen Teknoloji Özellikleri

 eni Nesil Soyk Serisi Stokerli Otomatik ve Manuel - Kül Boşaltma - Sulu Izgara ve Sulu Baca 4x4 Kazanalar

YÜKSEK VERİM
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK serisi stokerli kazanları Dört dörtlük bir tasarım harikası; Oda termostadı bağlayabilme, ve zamanlama programlı  otomatik dijital kontrol paneli ve özel iç tasarımı ile % 90 ‘a ulaşan verimliliğe sahiptir. Ayrıca yakıt besleme potasının yüksek kalite ve kalınlıkta platina sac olmasından, özel dizayn pota hava kutusu ve stokerinden dolayı verimi arttırmakta ve atık madde miktarını azaltmaktadır. Ayrıca özel dizayn stoker sistemi ile otomatik kül boşaltır, bulunduğu ortama duman vermez. Sulu ızgara ve sulu baca sistemi sayesinde, az yakıtla maximum verim alarak, hem cebinizin, hem de çevre dostu EKONOMİK  ve DÖRT DÖRT’LÜK bir üründür.

KOLAY KULLANIM
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK serisi stokerli kazanları Yüksek kapasiteli bunker haznesi sayesinde  yaklaşık 2 günlük yakıtı depolayarak günlük yakıt doldurma zahmetinden kurtarır. Yakıt besleme ağzı sayesinde yanma potasına ulaşım ve ilk tutuşturma kolaylıkla yapılabilir. Yanma potasından çıkan külü, pota altındaki ve stoker sistemindeki otomatik kül boşaltma sistemi sayesinde kül alma zahmetine girmeden otomatik olarak dış ortamdaki kül tavasına , tozsuz ve zahmetsiz şekilde çıkan külleri sadece dökmek kalıyor. PANO üzerinde fan hızı kontrolü ile de bir ilk tir TÜRMAS KAZANLARI.

TÜRKİYENİN İLK VE TEK DÖRT DÖRTLK ÖZELLİKLİ KAZANI TÜRMAS YENİ NESİL SOYK SERİSİ KAZANLARI;

OTOMATİK KÜL BOŞALTMA
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK otomatik yükleme ve OTOMATİK KÜL BOŞALTMA Sistemi sistemli kazanları;  siz değerli müşterilerimizin, kazan dairesinde hem daha az zaman harcamanızı, hem sağlığınızı ve hem de konforunuzu düşünerek özel tasarlanmış bir sistemdir ve Türkiye de ilklerdendir. Otomatik kül boşaltma sistemi stoker sistemi ile birlikte çalışmakta olup, bir mühendislik harikası dişli, zincir ve güç aktarma sisteminden oluşmaktadır. Otomatik olarak yanma haznesine yakıt alırken, aynı anda farklı devirde özel haznede birikmiş olan küllerinizi dış ortamdaki kül tavasına çıkararak sizi büyük bir zahmetten kurtarmaktadır. TÜRMAS’LA KONFORLU OLMAK  BİR AYRICALIKTIR.

SULU IZGARA
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK serisi stokerli kazanları; SULU IZGARA sistemi sayesinde yakıttan azami tasarruf etmekte ve yarıca doğa dostu özelliği ile de çevreye en az seviyede atık gaz bırakarak, paranızın uçup  gitmesine mani olmaktadır.

SULU BACA
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK serisi stokerli kazanları; SULU BACA sistemi sayesinde yakıttan azami tasarruf etmekte ve yarıca doğa dostu özelliği ile de çevreye en az seviyede atık gaz bırakarak, paranızın bacadan çıkıp gitmesine mani olmaktadır.

HEM STOKERLİ-HEM MANUEL YAKMA
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK serisi stokerli kazanları hem STOKERLİ  hem de MANUEL kullanma özelliği sayesinde; kazanın devamlı yanmasını istemediğimiz ilk bahar ve sonbaharın başlangıç dönemlerinde, bağımızdan, bahçemizden çıkan odun, çalı v.b. katı yakılar ile,  az yakıt ile çok ısı elde ederek, hem ısınma konforumuzu maksimum seviyede tutmuş, hem de ekonomik olarak ısınma sağlamış oluruz.


KAZAN TEMİZLİĞİ
Kazan temizliği, özel tasarımı sayesinde yıllık bakıma gerek duymadan haftada  1-2 dk. zaman ayırmanız yeterlidir. Özel  Otomatik Kül Boşaltma Sistemi sayesinde, gelberisi ve 3 geçişli bafıl sistemi ile daha basit bir biçimde yapılabilmektedir.  UNUTMAYINIZ! Yıllık genel  temizlik ve bakım derdi sadece TÜRMAS Marka Stokerli kazanlarda yoktur.

YÜKSEK EMNİYET
Kazan su sıcaklığı dijital kumanda paneli üzerinden kontrol edilebilmektedir. Limit termostat kazan sıcaklığı herhangi bir istenmeyen sebeple 90°C‘nin üzerine çıktığında fanı ve redüktörü devre dışı bırakır, sirkülasyon pompası çalışmaya devam eder. Sirkülasyon pompası çalışmaya başlama sıcaklığı 30°C ile 35°C arasında ayarlanabilir. Herhangi bir nedenle kazan su sıcaklığı +5°C‘nin altına düşerse sirkülasyon pompası donma tehlikesine karşı çalışmaya başlar. Bınker haznesinde yakıt bittiği 10 dakika içinde otomatik kontrol paneli sizi sesli ve Lcd ekranında “YAKIT BİTTİ” şeklinde uyararak, canınızı ve paranızı sokağa atmamanıza sağlar.
ESTETiK TASARIM
Kazan ısı kayıplarına yüksek yoğunluk ve yanmaz  taşyünü levha  ile  ısı yalıtımı yapılmıştır. Kazan dış görünümü elektro statik toz boya ile boyanmış olup bulunduğu ortama estetik bir görünüm kazandırır.


ÇEVRE DOSTU
YENİ NESİL TÜRMAS SOYK serisi stokerli kazanları; OTOMATİK KÜL BOŞALTMA, SULU IZGARA, SULU BACA ve HEM STOKERLİ  HEM DE MANUEL YAKMA ÖZELLİĞİ İLE Türkiye’nin çevre dostu ilk ve tek dört dörtlük kazanıdır. Estetik dış görünümü ve kullanım kolaylığı ile kullandığınız her türlü yakıtta, ortama en az seviyede baca atık gazı bırakarak doğa dostu bir üründür.